ALS Laboratory Group Norway AS kan tilby analysere av alle de aktuelle allergenene.
Allergener i mat er vanligvis harmløse matvarekomponenter som kan gi allergiske reaksjoner hos sensitive personer. Med det stigende antallet av personer med allergier og intoleranse er det i dag økende oppmerksomhet rundt temaet og produksjon av produkter rettet mot denne gruppen.
ALS kan analysere både matvarer og svabere for allergener, både på molekylærbiologiske metoder(DNA) og ELISA som detekterer på protein.
Merkepliktige allergener
- Gluten
- Melk
- Laktose
- Egg
- Skalldyr
- Fisk
- Peanøtter
- Nøtter
- Soya
- Selleri
- Sennep
- Sesam
- Sulfitter
- Lupin
- Bløtdyr
Slik bestiller du analyser:
- Bestill emballasje
- Lag analysebestilling i ALS Solutions eller bestillingsark. For opprettelse av ny bruker, kontakt vår kundeservice på tlf: 22 13 18 00, så hjelper vi deg å komme i gang.
- Send eller lever prøvene til Drammensveien 264, 0283 Oslo (ikke bruk norgespakke). Merk prøvene og legg ved kopi av bestillingsark. Dersom ikke digitalt bestillingsark er benyttet kan bestillingen også skannes og sendes til e-post adressen: provreg.on@ALSGlobal.com. Skriv prøvenavnene tydelig, slik at vi lett kan matche prøver og bestilling når de ankommer ALS.