ALS Laboratory Group Norway AS kan tilby analysere av alle de aktuelle allergenene.
Allergener i mat er vanligvis harmløse matvarekomponenter som kan gi allergiske reaksjoner hos sensitive personer. Med det stigende antallet av personer med allergier og intoleranse er det i dag økende oppmerksomhet rundt temaet og produksjon av produkter rettet mot denne gruppen.
ALS kan analysere både matvarer og svabere for allergener, både på molekylærbiologiske metoder(DNA) og ELISA som detekterer på protein.
Merkepliktige allergener
- Gluten
- Melk
- Laktose
- Egg
- Skalldyr
- Fisk
- Peanøtter
- Nøtter
- Soya
- Selleri
- Sennep
- Sesam
- Sulfitter
- Lupin
- Bløtdyr
Slik bestiller du analyser:
- Bestill emballasje
- Lag analysebestilling i ALS Solutions eller hent et bestillingsark. For opprettelse av ny bruker i ALS Solutions, kontakt vår kundeservice på
tlf: 22 13 18 00, så hjelper vi deg å komme i gang. - Merk prøvene og legg ved kopi av bestillingsark. Dersom ikke digitalt bestillingsark er benyttet kan bestillingen også skannes og sendes til e-post adressen: provreg.on@ALSGlobal.com. Skriv prøvenavnene tydelig, slik at vi lett kan matche prøver og bestilling når de ankommer ALS
- Send som bedriftspakke eller lever til Drammensveien 264, 0283 Oslo.
Det kan sendes som brevpost/Norgespakke til vår Postboks 643, 0214 Oslo. Legg merke til at det tar lengre tid og er uten sporing.