Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Arginine | 0.05 g/100g |
Alanin | 0.05 g/100g |
Asparagine | 0.05 g/100g |
Aspartic acid | 0.05 g/100g |
Glutamine | 0.05 g/100g |
Glutaminsyre | 0.05 g/100g |
Glycine | 0.05 g/100g |
Histidine | 0.05 g/100g |
Hydroksyprolin | 0.05 g/100g |
Hydroksylysin | 0.05 g/100g |
Isoleucine | 0.05 g/100g |
Leucine | 0.05 g/100g |
Lysine | 0.05 g/100g |
Methionine | 0.05 g/100g |
Ornithine | 0.05 g/100g |
Phenylalanine | 0.05 g/100g |
Proline | 0.05 g/100g |
Serine | 0.05 g/100g |
Taurin | 0.05 g/100g |
Threonine | 0.05 g/100g |
Tryptofan | 0.05 g/100g |
Tyrosine | 0.05 g/100g |
Valine | 0.05 g/100g |
Aminobutyric syre - gamma | 0.05 g/100g |
Sum aminosyrer uten ammoniakk | 1,65 g/100g |
Aminosyreprofil - frie
Analyseinfo
Pris: 4.360 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: intern metode, LC-MS/MS
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: GBA-FOOD