Packages: 173
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Mikrobiologi / Næringsmiddel
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Aerob DIPSLIDE 35 grader | per slide |
Aerobe mikroogranismer på Dipslide ved 35 grader
Analyseinfo
Pris: 165 NOK / prøveStandard analysetid: 5 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Emballasje: Dipslide
Metode: LABslide
Akkreditering: Nei
Anmerkninger: Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Aerobe mikroorganismer 1 | 0-100 / film |
Aerobe mikroorganismer i hygieneprøver
Analyseinfo
Pris: 220 NOK / prøveStandard analysetid: 4 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Metode: AFNOR 3M 01/01-09/89
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Måleusikkerhet 0.25 log10
Lab: ALS Oslo
1 Måleområde
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Aerobe mikroorganismer 1 | 100-490 000 CFU/g |
Aerobe mikroorganismer i næringsmidler, TEMPO
Analyseinfo
Pris: 220 NOK / prøveStandard analysetid: 5 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Metode: AFNOR BIO 12/35-05/13
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Akkreditert for næringsmidler med unntak av drikkevarer og fôr til matproduserende dyr
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Måleusikkerhet 0,27 log10
Lab: ALS Oslo
1 Måleområde
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|
Aerobe sporer
Analyseinfo
Pris: 245 NOK / prøveStandard analysetid: 5 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Metode: intern metode
Akkreditering: Nei
Anmerkninger: Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|
Anaerobe sporer
Analyseinfo
Pris: 245 NOK / prøveStandard analysetid: 5 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Metode: intern metode
Akkreditering: Nei
Anmerkninger: Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
E. coli (Escherichia coli) 1 | 10-49 000 CFU/g |
E.coli i næringsmidler, TEMPO
Analyseinfo
Pris: 220 NOK / prøveStandard analysetid: 2 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: AFNOR BIO 12/13-02-05
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet 0,38 log10
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg
Akkreditert for næringsmidler med unntak av drikkevarer og fôr til matproduserende dyr
Lab: ALS Oslo
1 Måleområde
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
E. coli (Escherichia coli) | /1g |
E.coli absence /1g
Analyseinfo
Pris: 320 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern metode basert på ISO/TS 16649-3:2005
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Bacillus cereus 1 | 10-49 000 CFU/g |
Bacillus cereus i næringsmidler, TEMPO
Analyseinfo
Pris: 220 NOK / prøveStandard analysetid: 2 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: AOAC 071401, TEMPO, MPN-metode
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Akkreditert for næringsmidler med unntak av drikkevarer og fôr til matproduserende dyr
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Måleusikkerhet 0,43 log10
Lab: ALS Oslo
1 Måleområde
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Enterotoksiner fra Bacillus cereus |
Enterotoksiner fra Bacillus cereus
Analyseinfo
Pris: 3.270 NOK / prøveStandard analysetid: 15 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Campylobacter 1 | påvist/ikke påvist |
Campylobacter, kvalitativ i varmebehandlet næringsmiddel
Analyseinfo
Pris: 440 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: ISO 10727-1
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
1 Grense for påvist er 1 CFU / 25 g
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Clostridium perfringens 1 | 10 CFU/g |
Clostridium perfringens i faste næringsmidler
Analyseinfo
Pris: 245 NOK / prøveStandard analysetid: 2 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: NMKL 95
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Lab: ALS Oslo
1 Gjelder faste matvarer
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Sulfittreduserende clostrider 1 | 10 CFU/g |
Sulfittreduserende clostrider i sjømat og kjøttprodukter
Analyseinfo
Pris: 245 NOK / prøveStandard analysetid: 5 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: NMKL 56 (2015)
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet 0,46 log10
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg
Metoden er akkreditert for sjømat og kjøttprodukter
Lab: ALS Oslo
1 Gjelder faste matvarer
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Enterobacteriaceae 1 | 10-49 000 CFU/g |
Enterobacteriaceae i næringsmidler TEMPO
Analyseinfo
Pris: 220 NOK / prøveStandard analysetid: 2 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: AFNOR BIO 12/21-12/06
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet log10 0,41
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Akkreditert for næringsmidler med unntak av drikkevarer og fôr til matproduserende dyr
Lab: ALS Oslo
1 Måleområde
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Enterokokker i næringsmidler
Analyseinfo
Pris: 245 NOK / prøveStandard analysetid: 3 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: NMKL 68
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Hemolytiske bakterier aerob 1 | 100 CFU/g eller CFU/ml |
Hemolytiske bakterier i næringsmidler, aerobt
Analyseinfo
Pris: 245 NOK / prøveStandard analysetid: 5 virkedager
Raskeste svartid: 3 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Overflatestryk på blodskål
Ekspress: Ja, Raskeste levering 3 virkedager, 100% tillegg. 4 dager: 75%, 5 dager 50%
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Analysen utføres ved 37 grader Celsius
Lab: ALS Oslo
1 LOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Hemolytiske bakterier anaerob 1 | 100 CFU/g eller CFU/ml |
Hemolytiske bakterier i næringsmidler, anaerobt
Analyseinfo
Pris: 245 NOK / prøveStandard analysetid: 5 virkedager
Raskeste svartid: 3 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Overflatestryk på blodskål
Ekspress: Ja, Raskeste levering 3 virkedager, 100% tillegg. 4 dager: 75%, 5 dager 50%
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Analysen utføres ved 37 grader Celsius
Lab: ALS Oslo
1 LOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|
Hydrogensulfidproduserende bakterier i fisk og sjømat
Analyseinfo
Pris: 345 NOK / prøveStandard analysetid: 5 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: NMKL184
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Kun for fisk og sjømat. Se andre metoder for andre matrikser
Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Kimtall |
Kimtall [Kimtall] i næringsmidler
Analyseinfo
Pris: UtilgjengeligDiscount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Se
aerobe mikroorganismer
Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|
Kimtall i fisk og sjømat
Analyseinfo
Pris: 245 NOK / prøveStandard analysetid: 5 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern metode basert på NMKL 96
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Kun for fisk og sjømat. Se andre metoder for andre matrikser
Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Koliforme mikroorganismer 1 | 10-49 000 CFU/g |
Koliforme mikroorganismer i næringsmidler, TEMPO
Analyseinfo
Pris: 220 NOK / prøveStandard analysetid: 2 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: AFNOR BIO 12/17-12-05
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet: Log 0,45
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Akkreditert for næringsmidler med unntak av drikkevarer og fôr til matproduserende dyr
Lab: ALS Oslo
1 Måleområde
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Koliforme bakterier |
Koliforme bakterier i hygieneprøver
Analyseinfo
Pris: 245 NOK / prøveStandard analysetid: 2 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: AFNOR 3M 01/02-09/89 B
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet 0.40 log10
Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Mugg og gjær, sum 1 | 100-490 000 CFU/g |
Mugg og gjær i næringsmidler, TEMPO
Analyseinfo
Pris: 220 NOK / prøveStandard analysetid: 4 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: AOAC 041001
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet 0,48 log10
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Akkreditert for næringsmidler med unntak av drikkevarer og fôr til matproduserende dyr
Lab: ALS Oslo
1 Måleområde
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Mugg 1 | 100 CFU/g |
Gjær 1 | 100 CFU/g |
Mugg 2 | 10 CFU/ml |
Gjær 2 | 10 CFU/ml |
Mugg og gjær i næringsmidler, skålmetode
Analyseinfo
Pris: 245 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Raskeste svartid: 7 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: NMKL 98
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet; Mugg: log10 0,44, Gjær: log10 0,48.
Lab: ALS Oslo
1 For faste prøver
2 For flytende prøver
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Listeria monocytogenes 1 | påvist/ikke påvist |
Listeria monocytogenes, kvalitativ, hygienekontroll
Analyseinfo
Pris: 520 NOK / prøveStandard analysetid: 4 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Emballasje: Svaber
Metode: AFNOR UNI 03/04-04/05
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Bestill svaber/klut fra ALS
Se instruks for Listeria Monocytogenes og Salmonella hygienekontroll - klut:
INSTRUKS
Se instruks for Listeria Monocytogenes og Salmonella hygienekontroll - svaber:
INSTRUKS
Lab: ALS Oslo
1 Grense for påvist er 2 CFU/25 g
Måleusikkerheten er liten
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Listeria monocytogenes 1 | påvist/ikke påvist |
Listeria monocytogenes, kvalitativ, i næringsmidler
Analyseinfo
Pris: 520 NOK / prøveStandard analysetid: 4 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: AFNOR UNI 03/04-04/05
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Vi tilbyr også kvantitativ analyse, ta kontakt
Måleusikkerheten er liten
Lab: ALS Oslo
1 Grense for påvist er 2 CFU/25 g
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Melkesyrebakterier 1 | 100-490.000 CFU/g |
Melkesyrebakterier i næringsmidler, TEMPO
Analyseinfo
Pris: 220 NOK / prøveStandard analysetid: 3 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern metode iht. standard NF ISO 15214
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Lab: ALS Oslo
1 Måleområde
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Pseudomonas spp | CFU/g |
Pseudomonas spp i næringsmidler
Analyseinfo
Pris: 475 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: ISO 13720
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Metoden er akkreditert for kjøtt
Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Salmonella 1 | påvist/ikke påvist |
Salmonella i næringsmidler
Analyseinfo
Pris: 520 NOK / prøveStandard analysetid: 3 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Metode: AFNOR UNI 03/06-12/07
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Måleusikkerheten er liten
Lab: ALS Oslo
1 Grense for påvist er 2 CFU/25 g
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Salmonella 1 | påvist/ikke påvist |
Salmonella på svaber
Analyseinfo
Pris: 520 NOK / prøveStandard analysetid: 3 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Emballasje: Svaber
Metode: AFNOR UNI 03/06-12/07
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Bestill svaber/klut fra ALS
Se instruks for Listeria Monocytogenes og Salmonella hygienekontroll - svaber:
INSTRUKS
Se instruks for Listeria Monocytogenes og Salmonella hygienekontroll - klut:
INSTRUKS
Lab: ALS Oslo
1 Grense for påvist er 2 CFU/25 g
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Vibrio parahemolyticus | påvist/ikke påvist |
Vibrio Parahaemolyticus
Analyseinfo
Pris: 565 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: ISO 21872-1
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Staphylococcus - enterotoksin A-E 1 | Påvist/Ikke påvist |
Staphylococcus - enterotoksin A-E
Analyseinfo
Pris: 3.230 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern metode iht. ISO 19020 og AOAC nr. 2007.06
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
1 Positivt resultat uttrykkes som påvist in 25 gr, og negativt resultat uttrykkes som <0,25 ng/g
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Staphylococcus aureus 1 | 10-49 000 CFU/g |
Staphylococcus aureus i næringsmidler, TEMPO
Analyseinfo
Pris: 220 NOK / prøveStandard analysetid: 2 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: AFNOR BIO 12/28-04/10
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet log10 0,72
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Akkreditert for næringsmidler med unntak av drikkevarer og fôr til matproduserende dyr
Lab: ALS Oslo
1 Måleområde
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Yersinia enterocolitica
Analyseinfo
Pris: 785 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Listeria monocytogenes | 10 CFU/g |
Listeria monocytogenes, kvantitativ, i næringsmidler
Analyseinfo
Pris: 520 NOK / prøveStandard analysetid: 3 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: AFNOR UNI 03/05-09/06
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet 0,44 log10
Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Cronbacter Sakazakii | 10 /25g |
Cronbacter Sakazakii
Analyseinfo
Pris: 1.820 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 25 g
Metode: ISO/TS 22964:2006(E)
Ekspress: Nei
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Akkreditert i matriksen "Infant milk formulations". Andre matrikser vil analyseres etter samme metode, dog uakkreditert
Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Clostridium perfringens | Påvist/Ikke påvist /1g |
Clostridium Perfringens (påvist/ikke påvist i 1g)
Analyseinfo
Pris: 320 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Metode: ESGMM565
Anmerkninger: Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Koagulasepositive stafylokokker | Påvist/ikke påvist |
Koagulasepositive stafylokokker, absence 1/g
Analyseinfo
Pris: 1.620 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Raskeste svartid: 5 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Metode: ESGMM562
Anmerkninger: Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Hepatitt A | Påvist/Ikke påvist /25g |
Hepatitt A Kvalitativ i mat
Analyseinfo
Pris: 4.120 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: >100g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Real-time PCR, ISO/TS 15216-2
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Koliforme mikroorganismer | /1g |
Koliforme mikroorganismer absence
Analyseinfo
Pris: 565 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: ISO 4831
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Vibrio vulnificus | påvist/ikke påvist /25g |
Vibrio parahemolyticus | påvist/ikke påvist /25g |
Vibrio cholerae | påvist/ikke påvist /25g |
Vibrio spp i næringsmiddel (også frossen)
Analyseinfo
Pris: 3.580 NOK / prøveStandard analysetid: 15 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: ISO 21872-1
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Ved påvisning av V. cholerae og/eller V. parahaemolyticus utføres toksinscreening.
Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
STEC E.Coli |
Shiga toksin produserende E.Coli (STEC)
Analyseinfo
Pris: 1.560 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Metode: ISO/TS 13136:2012
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Enteroagregativ E. coli (aaiC gener) | /25g |
Enteroagregativ E. coli (aggR gener) | /25g |
Enteroagregativ E.coli (EAEC)
Analyseinfo
Pris: 1.560 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Metode: Intern metode, MEB 253.02
Anmerkninger: Lab: ALS Tondela
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Clostridium perfringens 1 | 10 CFU/ml |
Clostridium perfringens i flytende næringsmidler
Analyseinfo
Pris: 245 NOK / prøveStandard analysetid: 2 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: NMKL 95
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Lab: ALS Oslo
1 Gjelder flytende matvarer
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Bacillus cereus emetisk toksin |
Bacillus cereus emetisk toksin
Analyseinfo
Pris: 2.130 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: GLISA
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|
Aerobe mikroorganismer på blodskål
Analyseinfo
Pris: 245 NOK / prøveStandard analysetid: 5 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anmerkninger: Pris for prøveopparbeidelse kommer i tillegg
Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|
Anaerobe mikroorganismer på blodskål
Analyseinfo
Pris: 245 NOK / prøveStandard analysetid: 5 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anmerkninger: Pris for prøveopparbeidelse kommer i tillegg
Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Aerobe mikroorganismer 1 | 10 CFU/g |
Aerobe mikroorganismer i faste næringsmidler, petrifilm
Analyseinfo
Pris: 220 NOK / prøveStandard analysetid: 5 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Metode: AFNOR 3M 01/01-09/89
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Se instruks for prøvetaking av overflater med petrifilm:
INSTRUKS
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg
Måleusikkerhet 0,17 log10
Lab: ALS Oslo
1 Gjelder faste matvarer
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Aerobe mikroorganismer 1 | 1 CFU/ml |
Aerobe mikroorganismer i flytende næringsmidler, petrifilm
Analyseinfo
Pris: 220 NOK / prøveStandard analysetid: 5 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Metode: AFNOR 3M 01/01-09/89
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Se instruks for prøvetaking av overflater med petrifilm:
INSTRUKS
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg
Måleusikkerhet 0,17 log10
Lab: ALS Oslo
1 Gjelder flytende matvarer
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Termotolerante koliforme bakterier 1 | 1 CFU/ml |
Termotolerante koliforme bakterier i flytende næringsmidler
Analyseinfo
Pris: 245 NOK / prøveStandard analysetid: 3 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: NMKL 125 (2005)
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Måleusikkerhet 0,11 log10
Lab: ALS Oslo
1 Gjelder flytende matvarer
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
E. coli (Escherichia coli) | 1-100 / film |
E.coli i hygieneprøver, petrifilm
Analyseinfo
Pris: 245 NOK / prøveStandard analysetid: 2 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: AFNOR 3M 01/08-06/01
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet 0,39 log10
Se instruks for prøvetaking av overflater med petrifilm:
INSTRUKS
Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Enterobacteriaceae | 1 CFU/svaber |
Enterobacteracea i hygieneprøver, petrisvaber
Analyseinfo
Pris: 245 NOK / prøveStandard analysetid: 2 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Metode: AFNOR sertifikat 3M 01/06-09/97
Akkreditering: Nei
Anmerkninger: Se instruks for mikrobiologisk prøvetaking av overflater med svaber:
INSTRUKS
Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Listeria monocytogenes 1 | påvist/ikke påvist |
Listeria monocytogenes, kvalitativ, hygienekontroll 5 stk samleprøve
Analyseinfo
Pris: 870 NOK / prøveStandard analysetid: 4 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Emballasje: Svaber/Klut
Metode: AFNOR UNI 03/04-04/05
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Bestill svaber/klut fra ALS
Se instruks for Listeria Monocytogenes og Salmonella hygienekontroll - svaber:
INSTRUKS
Se instruks for Listeria Monocytogenes og Salmonella hygienekontroll - klut:
INSTRUKS
Lab: ALS Oslo
1 Grense for påvist er 2 CFU/25 g
Måleusikkerheten er liten
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|
Artsbestemmelse mikrobiologisk Malditof
Analyseinfo
Pris: Pris etter avtaleStandard analysetid: 15 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Metode: MALDITOF
Akkreditering: Nei
Anmerkninger: Prisen er per art
Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Koagulasepositive stafylokokker | 1 CFU/g |
Staphylococcus absence
Analyseinfo
Pris: 320 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Gjær | 20 CFU/g |
Gjær, osmofil, i næringsmidler
Analyseinfo
Pris: 365 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Metode: MALDITOF
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
E. coli O157:H7 |
E.coli O157:H7 Screening
Analyseinfo
Pris: 165 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Metode: ISO/TS 13136:2012
Anmerkninger: Lab: ALS Tondela
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Norovirus | pos./neg. /25g |
Norovirus - kvalitativ
Analyseinfo
Pris: 4.120 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: >100g
Metode: Real-Time PCR, ISO/TS 15216-2
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Clostridium botulinum | /25g |
Clostridium botulinum
Analyseinfo
Pris: 2.470 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 100 g/100 ml
Metode: Real Time PCR iht ISO/TS 17919
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Lab: ALS Tondela
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Salmonella 1 | påvist/ikke påvist |
Salmonella i næringsmidler, samleprøve
Analyseinfo
Pris: 520 NOK / prøveStandard analysetid: 3 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Metode: AFNOR UNI 03/06-12/07
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Måleusikkerheten er liten
Se instruks for Listeria Monocytogenes og Salmonella hygienekontroll - svaber:
INSTRUKS
Se instruks for Listeria Monocytogenes og Salmonella hygienekontroll - klut:
INSTRUKS
Lab: ALS Oslo
1 Grense for påvist er 2 CFU/25 g
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Termotolerante koliforme bakterier 1 | 10 CFU/g |
Termotolerante koliforme bakterier i faste næringsmidler
Analyseinfo
Pris: 180 NOK / prøveStandard analysetid: 3 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: NMKL 125 (2005)
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Måleusikkerhet 0,11 log10
Lab: ALS Oslo
1 Gjelder faste matvarer
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Koliforme bakterier 1 | 10 CFU/g |
Koliforme bakterier i faste næringsmidler, petrifilm
Analyseinfo
Pris: 155 NOK / prøveStandard analysetid: 2 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: AFNOR 3M 01/02-09/89 B
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Se instruks for prøvetaking av overflater med petrifilm:
INSTRUKS
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg
Måleusikkerhet 0.15 log10
Lab: ALS Oslo
1 Gjelder faste matvarer
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Koliforme bakterier 1 | 1 CFU/ml |
Koliforme bakterier i flytende næringsmidler, petrifilm
Analyseinfo
Pris: 245 NOK / prøveStandard analysetid: 2 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: AFNOR 3M 01/02-09/89 B
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Se instruks for prøvetaking av overflater med petrifilm:
INSTRUKS
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg
Måleusikkerhet 0.15 log10
Lab: ALS Oslo
1 Gjelder flytende matvarer
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
E. coli (Escherichia coli) 1 | 10 CFU/g |
E.coli i faste næringsmidler, petrifilm
Analyseinfo
Pris: 245 NOK / prøveStandard analysetid: 2 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: AFNOR 3M 01/08-06/01
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet 0,14 log10
Se instruks for prøvetaking av overflater med petrifilm:
INSTRUKS
Lab: ALS Oslo
1 Gjelder faste matvarer
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
E. coli (Escherichia coli) 1 | 1 CFU/ml |
E.coli i flytende næringsmidler, petrifilm
Analyseinfo
Pris: 245 NOK / prøveStandard analysetid: 2 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: AFNOR 3M 01/08-06/01
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet 0,14 log10
Se instruks for prøvetaking av overflater med petrifilm:
INSTRUKS
Lab: ALS Oslo
1 Gjelder flytende matvarer
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Campylobacter 1 | påvist/ikke påvist |
Campylobacter, kvalitativ i rått næringsmiddel
Analyseinfo
Pris: 440 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: ISO 10727-1
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
1 Grense for påvist er 1 CFU / 25 g
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Enterobacteriaceae | /100g |
Enterobacteriaceae /100g
Analyseinfo
Pris: 550 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 100 g / 100 ml
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: ISO 21528:2017
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Lab: ALS Carlisle
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Vibrio spp | påvist/ikke påvist /25g |
Bestemmelse av Vibrio spp
Analyseinfo
Pris: 1.180 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: ISO 21872-1
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Kun for materiale som ikke har vært frosset
Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Listeria monocytogenes 1 | påvist/ikke påvist |
Listeria monocytogenes, kvalitativ, hygienekontroll 4 stk samleprøve
Analyseinfo
Pris: 785 NOK / prøveStandard analysetid: 4 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Emballasje: Svaber/Klut
Metode: AFNOR UNI 03/04-04/05
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Bestill svaber/klut fra ALS
Se instruks for Listeria Monocytogenes og Salmonella hygienekontroll - svaber:
INSTRUKS
Se instruks for Listeria Monocytogenes og Salmonella hygienekontroll - klut:
INSTRUKS
Lab: ALS Oslo
1 Grense for påvist er 2 CFU/25 g
Måleusikkerheten er liten
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Listeria monocytogenes 1 | påvist/ikke påvist |
Listeria monocytogenes, kvalitativ, hygienekontroll 3 stk samleprøve
Analyseinfo
Pris: 695 NOK / prøveStandard analysetid: 4 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Emballasje: Svaber/Klut
Metode: AFNOR UNI 03/04-04/05
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Bestill svaber/klut fra ALS
Se instruks for Listeria Monocytogenes og Salmonella hygienekontroll - svaber:
INSTRUKS
Se instruks for Listeria Monocytogenes og Salmonella hygienekontroll - klut:
INSTRUKS
Lab: ALS Oslo
1 Grense for påvist er 2 CFU/25 g
Måleusikkerheten er liten
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Listeria monocytogenes 1 | påvist/ikke påvist |
Listeria monocytogenes, kvalitativ, hygienekontroll 2 stk samleprøve
Analyseinfo
Pris: 605 NOK / prøveStandard analysetid: 4 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Emballasje: Svaber/Klut
Metode: AFNOR UNI 03/04-04/05
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Bestill svaber/klut fra ALS
Se instruks for Listeria Monocytogenes og Salmonella hygienekontroll - svaber:
INSTRUKS
Se instruks for Listeria Monocytogenes og Salmonella hygienekontroll - klut:
INSTRUKS
Lab: ALS Oslo
1 Grense for påvist er 2 CFU/25 g
Måleusikkerheten er liten
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Sporer |
Sporetest for autoklav
Analyseinfo
Pris: 485 NOK / prøveStandard analysetid: 3 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern kvalitativ metode
Akkreditering: Nei
Anmerkninger: Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Staphylococcus aureus | CFU/svaber |
Staphylococcus aureus på svaber (hygieneprøver)
Analyseinfo
Pris: 245 NOK / prøveStandard analysetid: 2 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: AFNOR 3M 01/09-04/03A
Akkreditering: Nei
Anmerkninger: Se instruks for mikrobiologisk prøvetaking av overflater med svaber:
INSTRUKS
Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Yersinia enterocolitica | /25g |
Yersinia enterocolitica - påvisning
Analyseinfo
Pris: 785 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Lab: ALS CZ
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Shigella spp. | /25g |
Shigella spp. - detection
Analyseinfo
Pris: 440 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: CSN EN ISO 21567
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Gi beskjed ved innsending av prøver for forberedelse av medier
Lab: ALS CZ
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
E.coli | /svaber |
Påvisning av E.coli O157:H7 på svaber
Analyseinfo
Pris: 1.430 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Emballasje: Svaber
Metode: ISO/TS 13136:2012
Akkreditering: Nei
Anmerkninger: Lab: ALS Tondela
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Aerob plate count ved 30°C | 1 CFU/skål |
Aerobe mikroorganismer etter nedfallsmetoden
Analyseinfo
Pris: 220 NOK / prøveStandard analysetid: 4 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Emballasje: Petri skål
Akkreditering: Nei
Anmerkninger: Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Koliforme bakterier | 1 CFU/skål |
Koliforme bakterier etter nedfallsmetoden
Analyseinfo
Pris: 220 NOK / prøveStandard analysetid: 3 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Emballasje: Petri skål
Akkreditering: Nei
Anmerkninger: Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Listeria monocytogenes | Påvist/ikke påvist /prøvetakingsenhet |
Listeria monocytogenes, kvalitativ, hygienekontroll, PCR
Analyseinfo
Pris: 700 NOK / prøveStandard analysetid: 3 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 1 stk
Emballasje: Svaber/Klut
Metode: PCR iht. AFNOR (EGS 38/03-01/17)
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Listeria monocytogenes | Påvist/ikke påvist /25g |
Listeria monocytogenes, kvalitativ, i næringsmidler, PCR
Analyseinfo
Pris: 700 NOK / prøveStandard analysetid: 3 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 100 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: PCR iht. AFNOR (EGS 38/03-01/17)
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|
Salmonella på prøver fra produksjonsmiljø, kvalitativ, PCR
Analyseinfo
Pris: 700 NOK / prøveStandard analysetid: 4 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 1 stk
Emballasje: Svaber/Klut
Metode: PCR iht. AFNOR (EGS 38/01-03/15)
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|
Salmonella i næringsmidler og fôr, kvalitativ, PCR
Analyseinfo
Pris: 700 NOK / prøveStandard analysetid: 4 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 100 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: PCR iht. AFNOR (EGS 38/01-03/15)
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Listeria monocytogenes | Påvist/ikke påvist /prøvetakingsenhet |
Listeria monocytogenes, kvalitativ, 3 stk. samleprøver fra produksjonsmiljø, PCR
Analyseinfo
Pris: 930 NOK / prøveStandard analysetid: 3 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 3 stk
Emballasje: Svaber/Klut
Metode: PCR iht. AFNOR (EGS 38/03-01/17)
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Listeria monocytogenes | Påvist/ikke påvist /prøvetakingsenhet |
Listeria monocytogenes, kvalitativ, 4 stk. samleprøver fra produksjonsmiljø, PCR
Analyseinfo
Pris: 1.045 NOK / prøveStandard analysetid: 3 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 4 stk
Emballasje: Svaber/Klut
Metode: PCR iht. AFNOR (EGS 38/03-01/17)
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Listeria monocytogenes | Påvist/ikke påvist /prøvetakingsenhet |
Listeria monocytogenes, kvalitativ, 5 stk. samleprøver fra produksjonsmiljø, PCR
Analyseinfo
Pris: 1.160 NOK / prøveStandard analysetid: 3 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 5 stk
Emballasje: Svaber/Klut
Metode: PCR iht. AFNOR (EGS 38/03-01/17)
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Enterobacteriaceae | 1 CFU/ml |
Enterobacteriaceae i næringsmiddel på petrifilm, flytende prøver, cfu/ml
Analyseinfo
Pris: 245 NOK / prøveStandard analysetid: 2 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern metode 5955 basert på NF VALIDATION sertifikatnummer 3M 01/06-09/97
Akkreditering: Nei
Anmerkninger: NB: Metoden er ikke egnet for juice/limonade eller krydder.
Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Enterobacteriaceae | 1 CFU/g |
Enterobacteriaceae i næringsmiddel på petrifilm, faste prøver, cfu/g
Analyseinfo
Pris: 245 NOK / prøveStandard analysetid: 2 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern metode 5955 basert på NF VALIDATION sertifikatnummer 3M 01/06-09/97
Akkreditering: Nei
Anmerkninger: NB: Metoden er ikke egnet for juice/limonade eller krydder.
Lab: ALS Oslo