Resultater: 84
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Aerob DIPSLIDE 35 grader | per slide |
Aerobe mikroogranismer på Dipslide ved 35 grader
Analyseinfo
Pris: 175 NOK / prøveStandard analysetid: 5 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Emballasje: Dipslide
Metode: LABslide
Akkreditering: Nei
Anmerkninger: Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Aerobe mikroorganismer 1 | 0-100 / film |
Aerobe mikroorganismer i hygieneprøver
Analyseinfo
Pris: 230 NOK / prøveStandard analysetid: 4 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Metode: AFNOR 3M 01/01-09/89
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Måleusikkerhet 0.25 log10
Lab: ALS Oslo
1 Måleområde
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Aerobe mikroorganismer 1 | 100-490 000 CFU/g |
Aerobe mikroorganismer i næringsmidler, TEMPO
Analyseinfo
Pris: 230 NOK / prøveStandard analysetid: 5 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Metode: AFNOR BIO 12/35-05/13
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Akkreditert for næringsmidler med unntak av drikkevarer og fôr til matproduserende dyr
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Måleusikkerhet 0,27 log10
Lab: ALS Oslo
1 Måleområde
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|
Aerobe sporer
Analyseinfo
Pris: 255 NOK / prøveStandard analysetid: 5 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Metode: intern metode
Akkreditering: Nei
Anmerkninger: Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|
Anaerobe sporer
Analyseinfo
Pris: 255 NOK / prøveStandard analysetid: 5 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Metode: intern metode
Akkreditering: Nei
Anmerkninger: Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
E. coli (Escherichia coli) 1 | 10-49 000 CFU/g |
E.coli i næringsmidler, TEMPO
Analyseinfo
Pris: 230 NOK / prøveStandard analysetid: 2 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: AFNOR BIO 12/13-02-05
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet 0,38 log10
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg
Akkreditert for næringsmidler med unntak av drikkevarer og fôr til matproduserende dyr
Lab: ALS Oslo
1 Måleområde
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
E. coli (Escherichia coli) | /1g |
E.coli absence /1g
Analyseinfo
Pris: 335 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern metode basert på ISO/TS 16649-3:2005
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Bacillus cereus 1 | 10-49 000 CFU/g |
Bacillus cereus i næringsmidler, TEMPO
Analyseinfo
Pris: 230 NOK / prøveStandard analysetid: 2 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: AOAC 071401, TEMPO, MPN-metode
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Akkreditert for næringsmidler med unntak av drikkevarer og fôr til matproduserende dyr
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Måleusikkerhet 0,43 log10
Lab: ALS Oslo
1 Måleområde
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Campylobacter 1 | påvist/ikke påvist |
Campylobacter, kvalitativ i varmebehandlet næringsmiddel
Analyseinfo
Pris: 460 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: ISO 10727-1
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
1 Grense for påvist er 1 CFU / 25 g
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Clostridium perfringens 1 | 10 CFU/g |
Clostridium perfringens i faste næringsmidler
Analyseinfo
Pris: 255 NOK / prøveStandard analysetid: 2 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: NMKL 95
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Lab: ALS Oslo
1 Gjelder faste matvarer
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Sulfittreduserende clostrider 1 | 10 CFU/g |
Sulfittreduserende clostrider i sjømat og kjøttprodukter
Analyseinfo
Pris: 255 NOK / prøveStandard analysetid: 5 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: NMKL 56 (2015)
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet 0,46 log10
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg
Metoden er akkreditert for sjømat og kjøttprodukter
Lab: ALS Oslo
1 Gjelder faste matvarer
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Enterobacteriaceae 1 | 10-49 000 CFU/g |
Enterobacteriaceae i næringsmidler TEMPO
Analyseinfo
Pris: 230 NOK / prøveStandard analysetid: 2 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: AFNOR BIO 12/21-12/06
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet log10 0,41
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Akkreditert for næringsmidler med unntak av drikkevarer og fôr til matproduserende dyr
Lab: ALS Oslo
1 Måleområde
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Enterokokker i næringsmidler
Analyseinfo
Pris: 255 NOK / prøveStandard analysetid: 3 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: NMKL 68
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Hemolytiske bakterier aerob 1 | 100 CFU/g eller CFU/ml |
Hemolytiske bakterier i næringsmidler, aerobt
Analyseinfo
Pris: 255 NOK / prøveStandard analysetid: 5 virkedager
Raskeste svartid: 3 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Overflatestryk på blodskål
Ekspress: Ja, Raskeste levering 3 virkedager, 100% tillegg. 4 dager: 75%, 5 dager 50%
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Analysen utføres ved 37 grader Celsius
Lab: ALS Oslo
1 LOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Hemolytiske bakterier anaerob 1 | 100 CFU/g eller CFU/ml |
Hemolytiske bakterier i næringsmidler, anaerobt
Analyseinfo
Pris: 255 NOK / prøveStandard analysetid: 5 virkedager
Raskeste svartid: 3 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Overflatestryk på blodskål
Ekspress: Ja, Raskeste levering 3 virkedager, 100% tillegg. 4 dager: 75%, 5 dager 50%
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Analysen utføres ved 37 grader Celsius
Lab: ALS Oslo
1 LOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|
Hydrogensulfidproduserende bakterier i fisk og sjømat
Analyseinfo
Pris: 360 NOK / prøveStandard analysetid: 5 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: NMKL184
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Kun for fisk og sjømat. Se andre metoder for andre matrikser
Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Kimtall |
Kimtall [Kimtall] i næringsmidler
Analyseinfo
Pris: UtilgjengeligDiscount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Se
aerobe mikroorganismer
Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|
Kimtall i fisk og sjømat
Analyseinfo
Pris: 255 NOK / prøveStandard analysetid: 5 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern metode basert på NMKL 96
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Kun for fisk og sjømat. Se andre metoder for andre matrikser
Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Koliforme mikroorganismer 1 | 10-49 000 CFU/g |
Koliforme mikroorganismer i næringsmidler, TEMPO
Analyseinfo
Pris: 230 NOK / prøveStandard analysetid: 2 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: AFNOR BIO 12/17-12-05
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet: Log 0,45
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Akkreditert for næringsmidler med unntak av drikkevarer og fôr til matproduserende dyr
Lab: ALS Oslo
1 Måleområde
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Koliforme bakterier |
Koliforme bakterier i hygieneprøver
Analyseinfo
Pris: 255 NOK / prøveStandard analysetid: 2 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: AFNOR 3M 01/02-09/89 B
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet 0.40 log10
Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Mugg og gjær, sum 1 | 100-490 000 CFU/g |
Mugg og gjær i næringsmidler, TEMPO
Analyseinfo
Pris: 230 NOK / prøveStandard analysetid: 4 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: AOAC 041001
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet 0,48 log10
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Akkreditert for næringsmidler med unntak av drikkevarer og fôr til matproduserende dyr
Lab: ALS Oslo
1 Måleområde
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Mugg 1 | 100 CFU/g |
Gjær 1 | 100 CFU/g |
Mugg 2 | 10 CFU/ml |
Gjær 2 | 10 CFU/ml |
Mugg og gjær i næringsmidler, skålmetode
Analyseinfo
Pris: 255 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Raskeste svartid: 7 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: NMKL 98
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet; Mugg: log10 0,44, Gjær: log10 0,48.
Lab: ALS Oslo
1 For faste prøver
2 For flytende prøver
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Listeria monocytogenes 1 | påvist/ikke påvist |
Listeria monocytogenes, kvalitativ, hygienekontroll
Analyseinfo
Pris: 545 NOK / prøveStandard analysetid: 4 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Emballasje: Svaber
Metode: AFNOR UNI 03/04-04/05
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Bestill svaber/klut fra ALS
Se instruks for Listeria Monocytogenes og Salmonella hygienekontroll - klut:
INSTRUKS
Se instruks for Listeria Monocytogenes og Salmonella hygienekontroll - svaber:
INSTRUKS
Lab: ALS Oslo
1 Grense for påvist er 2 CFU/25 g
Måleusikkerheten er liten
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Listeria monocytogenes 1 | påvist/ikke påvist |
Listeria monocytogenes, kvalitativ, i næringsmidler
Analyseinfo
Pris: 545 NOK / prøveStandard analysetid: 4 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: AFNOR UNI 03/04-04/05
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Vi tilbyr også kvantitativ analyse, ta kontakt
Måleusikkerheten er liten
Lab: ALS Oslo
1 Grense for påvist er 2 CFU/25 g
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Melkesyrebakterier 1 | 100-490.000 CFU/g |
Melkesyrebakterier i næringsmidler, TEMPO
Analyseinfo
Pris: 230 NOK / prøveStandard analysetid: 3 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern metode iht. standard NF ISO 15214
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Lab: ALS Oslo
1 Måleområde