Resultater: 86
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Side: 2
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Melkesyrebakterier 1 | 100-490.000 CFU/g |
Melkesyrebakterier i næringsmidler, TEMPO
Analyseinfo
220 NOK / prøve3 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
250 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Intern metode iht. standard NF ISO 15214
Nei
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Lab: ALS Oslo
1 Måleområde
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Pseudomonas spp | CFU/g |
Pseudomonas spp i næringsmidler
Analyseinfo
475 NOK / prøve10 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
50 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
ISO 13720
Nei
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Metoden er akkreditert for kjøtt
Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Salmonella 1 | påvist/ikke påvist |
Salmonella i næringsmidler
Analyseinfo
520 NOK / prøve3 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
AFNOR UNI 03/06-12/07
Ja
Måleusikkerheten er liten
Lab: ALS Oslo
1 Grense for påvist er 2 CFU/25 g
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Salmonella 1 | påvist/ikke påvist |
Salmonella på svaber
Analyseinfo
520 NOK / prøve3 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
Svaber
AFNOR UNI 03/06-12/07
Ja
Bestill svaber/klut fra ALS
Se instruks for Listeria Monocytogenes og Salmonella hygienekontroll - svaber:
INSTRUKS
Se instruks for Listeria Monocytogenes og Salmonella hygienekontroll - klut:
INSTRUKS
Lab: ALS Oslo
1 Grense for påvist er 2 CFU/25 g
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Vibrio parahemolyticus | påvist/ikke påvist |
Vibrio Parahaemolyticus
Analyseinfo
565 NOK / prøve10 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
50 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
ISO 21872-1
Ja
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Staphylococcus - enterotoksin A-E 1 | Påvist/Ikke påvist |
Staphylococcus - enterotoksin A-E
Analyseinfo
3.230 NOK / prøve10 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
50 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Intern metode iht. ISO 19020 og AOAC nr. 2007.06
Nei
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Lab: ALS UK
1 Positivt resultat uttrykkes som påvist in 25 gr, og negativt resultat uttrykkes som <0,25 ng/g
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Staphylococcus aureus 1 | 10-49 000 CFU/g |
Staphylococcus aureus i næringsmidler, TEMPO
Analyseinfo
220 NOK / prøve2 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
50 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
AFNOR BIO 12/28-04/10
Ja
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Måleusikkerhet log10 0,72
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Akkreditert for næringsmidler med unntak av drikkevarer
Lab: ALS Oslo
1 Måleområde
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Yersinia enterocolitica
Analyseinfo
785 NOK / prøve10 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
50 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Ja
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Listeria monocytogenes | 10 CFU/g |
Listeria monocytogenes, kvantitativ, i næringsmidler
Analyseinfo
520 NOK / prøve3 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
250 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
AFNOR UNI 03/05-09/06
Ja
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Måleusikkerhet 0,44 log10
Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Cronbacter Sakazakii | 10 /25g |
Cronbacter Sakazakii
Analyseinfo
1.820 NOK / prøve10 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
25 g
ISO/TS 22964:2006(E)
Nei
Ja
Akkreditert i matriksen "Infant milk formulations". Andre matrikser vil analyseres etter samme metode, dog uakkreditert
Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Clostridium perfringens | Påvist/Ikke påvist /1g |
Clostridium Perfringens (påvist/ikke påvist i 1g)
Analyseinfo
320 NOK / prøve10 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
ESGMM565
Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Koagulasepositive stafylokokker | Påvist/ikke påvist |
Koagulasepositive stafylokokker, absence 1/g
Analyseinfo
1.620 NOK / prøve10 virkedager
5 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
ESGMM562
Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Hepatitt A | Påvist/Ikke påvist /25g |
Hepatitt A Kvalitativ i mat
Analyseinfo
4.120 NOK / prøve10 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
>100g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Real-time PCR, ISO/TS 15216-2:2019
Ja
Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Koliforme mikroorganismer | /1g |
Koliforme mikroorganismer absence
Analyseinfo
565 NOK / prøve10 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
250 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
ISO 4831
Ja
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Vibrio vulnificus | påvist/ikke påvist /25g |
Vibrio parahemolyticus | påvist/ikke påvist /25g |
Vibrio cholerae | påvist/ikke påvist /25g |
Vibrio spp i næringsmiddel (også frossen)
Analyseinfo
3.580 NOK / prøve15 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
50 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
ISO 21872-1
Ja
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Ved påvisning av V. cholerae og/eller V. parahaemolyticus utføres toksinscreening.
Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
STEC E.Coli |
Shiga toksin produserende E.Coli (STEC)
Analyseinfo
1.560 NOK / prøve10 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
ISO/TS 13136:2012
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Enteroagregativ E. coli (aaiC gener) | /25g |
Enteroagregativ E. coli (aggR gener) | /25g |
Enteroagregativ E.coli (EAEC)
Analyseinfo
1.560 NOK / prøve10 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
Intern metode, MEB 253.02
Lab: ALS Tondela
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Clostridium perfringens 1 | 10 CFU/ml |
Clostridium perfringens i flytende næringsmidler
Analyseinfo
245 NOK / prøve2 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
250 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
NMKL 95
Nei
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Lab: ALS Oslo
1 Gjelder flytende matvarer
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Bacillus cereus emetisk toksin |
Bacillus cereus emetisk toksin
Analyseinfo
2.130 NOK / prøve10 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
250 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
GLISA
Ja
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|
Aerobe mikroorganismer på blodskål
Analyseinfo
245 NOK / prøve5 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
Pris for prøveopparbeidelse kommer i tillegg
Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|
Anaerobe mikroorganismer på blodskål
Analyseinfo
245 NOK / prøve5 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
Pris for prøveopparbeidelse kommer i tillegg
Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Aerobe mikroorganismer 1 | 10 CFU/g |
Aerobe mikroorganismer i faste næringsmidler, petrifilm
Analyseinfo
220 NOK / prøve5 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
AFNOR 3M 01/01-09/89
Ja
Se instruks for prøvetaking av overflater med petrifilm:
INSTRUKS
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg
Måleusikkerhet 0,17 log10
Lab: ALS Oslo
1 Gjelder faste matvarer
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Aerobe mikroorganismer 1 | 1 CFU/ml |
Aerobe mikroorganismer i flytende næringsmidler, petrifilm
Analyseinfo
220 NOK / prøve5 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
AFNOR 3M 01/01-09/89
Ja
Se instruks for prøvetaking av overflater med petrifilm:
INSTRUKS
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg
Måleusikkerhet 0,17 log10
Lab: ALS Oslo
1 Gjelder flytende matvarer
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Termotolerante koliforme bakterier 1 | 1 CFU/ml |
Termotolerante koliforme bakterier i flytende næringsmidler
Analyseinfo
245 NOK / prøve3 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
50 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
NMKL 125 (2005)
Ja
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Måleusikkerhet 0,11 log10
Lab: ALS Oslo
1 Gjelder flytende matvarer
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
E. coli (Escherichia coli) | 1-100 / film |
E.coli i hygieneprøver, petrifilm
Analyseinfo
245 NOK / prøve2 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
250 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
AFNOR 3M 01/08-06/01
Ja
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Måleusikkerhet 0,39 log10
Se instruks for prøvetaking av overflater med petrifilm:
INSTRUKS
Lab: ALS Oslo