Resultater: 124
Analysetype: Mikrobiologi
Side: 2
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|
Anaerobe sporer
Analyseinfo
245 NOK / prøve5 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
intern metode
Nei
Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
E. coli (Escherichia coli) 1 | 10-49 000 CFU/g |
E.coli i næringsmidler, TEMPO
Analyseinfo
220 NOK / prøve2 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
250 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
AFNOR BIO 12/13-02-05
Ja
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Måleusikkerhet 0,38 log10
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg
Akkreditert for næringsmidler med unntak av drikkevarer
Lab: ALS Oslo
1 Måleområde
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
E. coli (Escherichia coli) | /1g |
E.coli absence /1g
Analyseinfo
320 NOK / prøve10 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
250 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Intern metode basert på ISO/TS 16649-3:2005
Ja
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Bacillus cereus 1 | 10-49 000 CFU/g |
Bacillus cereus i næringsmidler, TEMPO
Analyseinfo
220 NOK / prøve2 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
250 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
AOAC 071401, TEMPO, MPN-metode
Ja
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Akkreditert for næringsmidler med unntak av drikkevarer
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Måleusikkerhet 0,43 log10
Lab: ALS Oslo
1 Måleområde
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Enterotoksiner fra Bacillus cereus |
Enterotoksiner fra Bacillus cereus
Analyseinfo
3.270 NOK / prøve15 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Nei
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Campylobacter 1 | påvist/ikke påvist |
Campylobacter, kvalitativ i varmebehandlet næringsmiddel
Analyseinfo
440 NOK / prøve10 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
250 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
ISO 10727-1
Ja
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Lab: ALS UK
1 Grense for påvist er 1 CFU / 25 g
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Clostridium perfringens 1 | 10 CFU/g |
Clostridium perfringens i faste næringsmidler
Analyseinfo
245 NOK / prøve2 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
250 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
NMKL 95
Nei
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Lab: ALS Oslo
1 Gjelder faste matvarer
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Sulfittreduserende clostrider 1 | 10 CFU/g |
Sulfittreduserende clostrider i sjømat og kjøttprodukter
Analyseinfo
245 NOK / prøve5 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
250 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
NMKL 56 (2015)
Ja
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Måleusikkerhet 0,46 log10
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg
Metoden er akkreditert for sjømat og kjøttprodukter
Lab: ALS Oslo
1 Gjelder faste matvarer
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Enterobacteriaceae 1 | 10-49 000 CFU/g |
Enterobacteriaceae i næringsmidler TEMPO
Analyseinfo
220 NOK / prøve2 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
250 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
AFNOR BIO 12/21-12/06
Ja
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Måleusikkerhet log10 0,41
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Akkreditert for næringsmidler med unntak av drikkevarer
Lab: ALS Oslo
1 Måleområde
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Enterokokker i næringsmidler
Analyseinfo
245 NOK / prøve3 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
250 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
NMKL 68
Nei
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Hemolytiske bakterier aerob 1 | 100 CFU/g eller CFU/ml |
Hemolytiske bakterier i næringsmidler, aerobt
Analyseinfo
245 NOK / prøve5 virkedager
3 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
250 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Overflatestryk på blodskål
Ja, Raskeste levering 3 virkedager, 100% tillegg. 4 dager: 75%, 5 dager 50%
Nei
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Analysen utføres ved 37 grader Celsius
Lab: ALS Oslo
1 LOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Hemolytiske bakterier anaerob 1 | 100 CFU/g eller CFU/ml |
Hemolytiske bakterier i næringsmidler, anaerobt
Analyseinfo
245 NOK / prøve5 virkedager
3 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
250 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Overflatestryk på blodskål
Ja, Raskeste levering 3 virkedager, 100% tillegg. 4 dager: 75%, 5 dager 50%
Nei
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Analysen utføres ved 37 grader Celsius
Lab: ALS Oslo
1 LOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|
Hydrogensulfidproduserende bakterier i fisk og sjømat
Analyseinfo
345 NOK / prøve5 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
250 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
NMKL184
Nei
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Kun for fisk og sjømat. Se andre metoder for andre matrikser
Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Kimtall |
Kimtall [Kimtall] i næringsmidler
Analyseinfo
Utilgjengelig1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Se
aerobe mikroorganismer
Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|
Kimtall i fisk og sjømat
Analyseinfo
245 NOK / prøve5 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
250 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Intern metode basert på NMKL 96
Nei
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Kun for fisk og sjømat. Se andre metoder for andre matrikser
Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Koliforme mikroorganismer 1 | 10-49 000 CFU/g |
Koliforme mikroorganismer i næringsmidler, TEMPO
Analyseinfo
220 NOK / prøve2 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
250 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
AFNOR BIO 12/17-12-05
Ja
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Måleusikkerhet: Log 0,45
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Akkreditert for næringsmidler med unntak av drikkevarer
Lab: ALS Oslo
1 Måleområde
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Koliforme bakterier |
Koliforme bakterier i hygieneprøver
Analyseinfo
245 NOK / prøve2 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
250 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
AFNOR 3M 01/02-09/89 B
Nei
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Måleusikkerhet 0.40 log10
Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Mugg og gjær, sum 1 | 100-490 000 CFU/g |
Mugg og gjær i næringsmidler, TEMPO
Analyseinfo
220 NOK / prøve4 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
250 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
AOAC 041001
Ja
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Måleusikkerhet 0,48 log10
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Akkreditert for næringsmidler med unntak av drikkevarer
Lab: ALS Oslo
1 Måleområde
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Mugg 1 | 100 CFU/g |
Gjær 1 | 100 CFU/g |
Mugg 2 | 10 CFU/ml |
Gjær 2 | 10 CFU/ml |
Mugg og gjær i næringsmidler, skålmetode
Analyseinfo
245 NOK / prøve10 virkedager
7 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
250 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
NMKL 98
Ja
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Måleusikkerhet; Mugg: log10 0,44, Gjær: log10 0,48.
Lab: ALS Oslo
1 For faste prøver
2 For flytende prøver
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Listeria monocytogenes 1 | påvist/ikke påvist |
Listeria monocytogenes, kvalitativ, hygienekontroll
Analyseinfo
520 NOK / prøve4 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
Svaber
AFNOR UNI 03/04-04/05
Ja
Bestill svaber/klut fra ALS
Se instruks for Listeria Monocytogenes og Salmonella hygienekontroll - klut:
INSTRUKS
Se instruks for Listeria Monocytogenes og Salmonella hygienekontroll - svaber:
INSTRUKS
Lab: ALS Oslo
1 Grense for påvist er 2 CFU/25 g
Måleusikkerheten er liten
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Listeria monocytogenes 1 | påvist/ikke påvist |
Listeria monocytogenes, kvalitativ, i næringsmidler
Analyseinfo
520 NOK / prøve4 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
250 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
AFNOR UNI 03/04-04/05
Ja
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Vi tilbyr også kvantitativ analyse, ta kontakt
Måleusikkerheten er liten
Lab: ALS Oslo
1 Grense for påvist er 2 CFU/25 g
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Melkesyrebakterier 1 | 100-490.000 CFU/g |
Melkesyrebakterier i næringsmidler, TEMPO
Analyseinfo
220 NOK / prøve3 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
250 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Intern metode iht. standard NF ISO 15214
Nei
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Lab: ALS Oslo
1 Måleområde
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Pseudomonas spp | CFU/g |
Pseudomonas spp i næringsmidler
Analyseinfo
475 NOK / prøve10 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
50 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
ISO 13720
Nei
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Metoden er akkreditert for kjøtt
Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Salmonella 1 | påvist/ikke påvist |
Salmonella i næringsmidler
Analyseinfo
520 NOK / prøve3 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
AFNOR UNI 03/06-12/07
Ja
Måleusikkerheten er liten
Lab: ALS Oslo
1 Grense for påvist er 2 CFU/25 g
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Salmonella 1 | påvist/ikke påvist |
Salmonella på svaber
Analyseinfo
520 NOK / prøve3 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
Svaber
AFNOR UNI 03/06-12/07
Ja
Bestill svaber/klut fra ALS
Se instruks for Listeria Monocytogenes og Salmonella hygienekontroll - svaber:
INSTRUKS
Se instruks for Listeria Monocytogenes og Salmonella hygienekontroll - klut:
INSTRUKS
Lab: ALS Oslo
1 Grense for påvist er 2 CFU/25 g