Resultater: 124
Analysetype: Mikrobiologi
Side: 3
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Vibrio parahemolyticus | påvist/ikke påvist |
Vibrio Parahaemolyticus
Analyseinfo
565 NOK / prøve10 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
50 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
ISO 21872-1
Ja
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Staphylococcus - enterotoksin A-E 1 | Påvist/Ikke påvist |
Staphylococcus - enterotoksin A-E
Analyseinfo
3.230 NOK / prøve10 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
50 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Intern metode iht. ISO 19020 og AOAC nr. 2007.06
Nei
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Lab: ALS UK
1 Positivt resultat uttrykkes som påvist in 25 gr, og negativt resultat uttrykkes som <0,25 ng/g
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Staphylococcus aureus 1 | 10-49 000 CFU/g |
Staphylococcus aureus i næringsmidler, TEMPO
Analyseinfo
220 NOK / prøve2 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
50 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
AFNOR BIO 12/28-04/10
Ja
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Måleusikkerhet log10 0,72
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Akkreditert for næringsmidler med unntak av drikkevarer
Lab: ALS Oslo
1 Måleområde
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Yersinia enterocolitica
Analyseinfo
785 NOK / prøve10 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
50 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Ja
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Listeria monocytogenes | 10 CFU/g |
Listeria monocytogenes, kvantitativ, i næringsmidler
Analyseinfo
520 NOK / prøve3 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
250 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
AFNOR UNI 03/05-09/06
Ja
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Måleusikkerhet 0,44 log10
Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Cronbacter Sakazakii | 10 /25g |
Cronbacter Sakazakii
Analyseinfo
1.820 NOK / prøve10 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
25 g
ISO/TS 22964:2006(E)
Nei
Ja
Akkreditert i matriksen "Infant milk formulations". Andre matrikser vil analyseres etter samme metode, dog uakkreditert
Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Gjær | 1 CFU/skål |
Mugg | 1 CFU/skål |
Mugg og gjær etter nedfallsmetoden
Analyseinfo
165 NOK / prøve8 virkedager
1
Luft/Arbeidsmiljø
Mikrobiologi
Nei
Eksponer agarskål for luft i aktuelt miljø i 15 minutter
Ta kontakt med oss for kjøp av agarskåler. Dette resultatet gir kun en kvantifisering av muggsporer. Hvis man er interessert i en mer inngående luftanalyse, ta kontakt for tilbud.
Lagres kjølig etter prøvetaking, bør leveres innen 48 timer.
Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Clostridium perfringens | Påvist/Ikke påvist /1g |
Clostridium Perfringens (påvist/ikke påvist i 1g)
Analyseinfo
320 NOK / prøve10 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
ESGMM565
Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Koagulasepositive stafylokokker | Påvist/ikke påvist |
Koagulasepositive stafylokokker, absence 1/g
Analyseinfo
1.620 NOK / prøve10 virkedager
5 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
ESGMM562
Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Hepatitt A | Påvist/Ikke påvist /25g |
Hepatitt A Kvalitativ i mat
Analyseinfo
4.120 NOK / prøve10 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
>100g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Real-time PCR, ISO/TS 15216-2:2019
Ja
Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Sporer av sulfittreduserende clostridier | 1 CFU/100ml |
Sulfittreduserende clostrider - sporer - i vann
Analyseinfo
245 NOK / prøve3 virkedager
1
Vann
Mikrobiologi
500 ml
Steril flaske
NS-ISO 6461-2
Nei
Prisen er inkludert prøvepreparering
Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
E.coli (presumptiv) | 20 MPN / g |
Presumptiv E.coli i slam og sediment
Analyseinfo
675 NOK / prøve4 virkedager
1
Jord / Sediment / Faststoff
Mikrobiologi
100 g
Plast, steril
NS 4714 (mod.)
Ja
Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Koliforme mikroorganismer | /1g |
Koliforme mikroorganismer absence
Analyseinfo
565 NOK / prøve10 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
250 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
ISO 4831
Ja
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Vibrio vulnificus | påvist/ikke påvist /25g |
Vibrio parahemolyticus | påvist/ikke påvist /25g |
Vibrio cholerae | påvist/ikke påvist /25g |
Vibrio spp i næringsmiddel (også frossen)
Analyseinfo
3.580 NOK / prøve15 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
50 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
ISO 21872-1
Ja
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Ved påvisning av V. cholerae og/eller V. parahaemolyticus utføres toksinscreening.
Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Parasitt Giardia | /10L |
Parasitt Giardia
Analyseinfo
12.350 NOK / prøve10 virkedager
1
Vann
Mikrobiologi
10 liter
1623-EPA
Nei
Tidssensitiv analyse, må analyseres innen 24 timer etter prøveuttak og maks 96 timer.
Lab: annen
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Parasitt Cryptosporidium | /10L |
Parasitt Cryptosporidium
Analyseinfo
12.350 NOK / prøve10 virkedager
1
Vann
Mikrobiologi
10 liter
1623-EPA
Nei
Lab: annen
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
STEC E.Coli |
Shiga toksin produserende E.Coli (STEC)
Analyseinfo
1.560 NOK / prøve10 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
ISO/TS 13136:2012
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Enteroagregativ E. coli (aaiC gener) | /25g |
Enteroagregativ E. coli (aggR gener) | /25g |
Enteroagregativ E.coli (EAEC)
Analyseinfo
1.560 NOK / prøve10 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
Intern metode, MEB 253.02
Lab: ALS Tondela
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Parasitt Giardia | /10L |
Parasitt Cryptosporidium | /10L |
Parasitt Giardia og Cryptosporidium
Analyseinfo
12.350 NOK / prøve10 virkedager
1
Vann
Mikrobiologi
10 liter
1623-EPA
Nei
Tidssensitiv analyse, må analyseres innen 24 timer etter prøveuttak og maks 96 timer.
Lab: annen
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Enterococcus | CFU/g |
Enterokokker i jord
Analyseinfo
485 NOK / prøve10 virkedager
1
Jord / Sediment / Faststoff
Mikrobiologi
100 g
Glass, steril
Nei
Ja
Lab: ALS Danmark
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Clostridium perfringens 1 | 10 CFU/ml |
Clostridium perfringens i flytende næringsmidler
Analyseinfo
245 NOK / prøve2 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
250 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
NMKL 95
Nei
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Lab: ALS Oslo
1 Gjelder flytende matvarer
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Bacillus cereus emetisk toksin |
Bacillus cereus emetisk toksin
Analyseinfo
2.130 NOK / prøve10 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
250 g
Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
GLISA
Ja
Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|
Aerobe mikroorganismer på blodskål
Analyseinfo
245 NOK / prøve5 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
Pris for prøveopparbeidelse kommer i tillegg
Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|
Anaerobe mikroorganismer på blodskål
Analyseinfo
245 NOK / prøve5 virkedager
1
Næringsmiddel
Mikrobiologi
Pris for prøveopparbeidelse kommer i tillegg
Lab: ALS Oslo
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Koliforme bakterier 1 | 1-200 MPN/100 ml |
E.coli 2 | 1-2400 MPN/100 ml |
E.coli og koliforme bakterier i råvann, urent vann, ukjente vanntyper
Analyseinfo
430 NOK / prøve5 virkedager
1
Vann
Mikrobiologi
500 ml
Steril flaske
NS-EN ISO 9308-2
Nei
Ja
Leveres kald i tidsrommet 08:00-13:30 hos ALS
Tidssensitiv analyse, må analyseres innen 24 timer etter prøveuttak
Se instruks for prøvetaking av mikrobiologiske parametere:
INSTRUKS
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg
Lab: ALS Oslo
1 Måleusikkerhet 0,18 log10
2 Måleusikkerhet 0.25 log10